— Συστατικά —

200-300g Μοσχάρι (στρογγυλό κομμένο σε  λεπτές φέτες)
1 / 2 κ. σ Αγνόλαδο 
500g Ανάμικτη πράσινη σαλάτα 
1/4 φλ. τσαγιού τοματίνια κομμένα στη μέση 
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 αγγούρι κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
Μερικά φύλλα κόλιανδρου
Μερικά φύλλα μέντας ψιλοκομμένα 
Λίγο σουσάμι 
Αλάτι και πιπέρι

Για το dressing 
1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο 
3 κ.σ χυμό lime  
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
5 κ.σ σάλτσα σόγιας 
1/2 κ.γ. μπούκοβο (προαιρετικά) 

— Εκτέλεση —

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε ελάχιστο λάδι. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά και από τις δύο πλευρές για περίπου 3-4 λεπτά.  Αποσύρουμε σε ένα πιάτο και το σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο για να μην κρυώσει. 

Για το dressing σε ένα multi βάζουμε τον κόλιανδρο, το σκόρδο, το λάδι και το μπούκοβο και τα αλέθουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και ανάλογα με τα γούστα μας τη ζάχαρη και το χυμό lime. 

Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετούμε από πάνω το κρέας. Ρίχνουμε το dressing και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι.