ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

— Συστατικά —

1 συσκευασία λουκάνικα Μυκόνου Αγνοmarket meat

1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες

½ φλ. Αγνόλαδο

10 ντοματίνια

2 κρεμμυδάκια φρέσκα

Φρέσκια ρίγανη

1 ποτήρι κρασί λευκό

Αλάτι-πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε ζεστό τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο όπου σοτάρουμε τα μανιτάρια διαδοχικά να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και τα αποσύρουμε σε ένα σκεύος.

Καθαρίζουμε το τηγάνι, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια, τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν κι αυτά και σβήνουμε με το κρασί.

Αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί. Λίγο πριν το τέλος, ρίχνουμε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε τη φρέσκια ρίγανη.

Συνοδεύουμε με ψητά λαχανικά.