— Συστατικά —

· 500g λουκάνικο χωριάτικο σε φέτες
· 1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 150ml κρασί ημίγλυκο ροζέ ΑγνοMarket Wine
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
· 1 πιπεριά κόκκινη σε φέτες
· 1 πιπεριά πράσινη σε φέτες
· 2 ντομάτες στο τρίφτη 
· λίγο μπούκοβο ή καυτερή πάπρικα
· 1κ.σ. πελτέ 

— Εκτέλεση —

Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν για 2 λεπτά. 

Προσθέτουμε τον πελτέ, διαλυμένο σε ελάχιστο νερό και τις ντομάτες. Ρίχνουμε ελάχιστη ζάχαρη και αλάτι αν το θεωρήσουμε απαραίτητο.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν δέσει η σάλτσα.  

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat