— Συστατικά —

1 kg λουκάνικα χωριάτικα 
½ κούπα Αγνόλαδο
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες
1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε φέτες
3 μεγάλες ντομάτες ώριμες 
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
 ½ κούπα κόκκινο κρασί
λίγο μπούκοβο (προαιρετικά)
λίγο θυμάρι φρέσκο
αλάτι - πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα λουκάνικα ελαφρώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν λίγο τα λαχανικά και ανακατευτούν οι γεύσεις. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τις ντομάτες, το μπούκοβο και αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατεύουμε το φαγητό, μισοσκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15' περίπου λεπτά, ώσπου να χυλώσει η σάλτσα και να βράσουν τα λαχανικά. (Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό).

Σερβίρουμε σε βαθύ σκεύος και γαρνίρουμε με λίγο θυμάρι.  Συνοδεύουμε με κρασί.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat