— Συστατικά —

· 1kg Χωριάτικο λουκάνικο
· 1 πακέτο Πένες ΑγνοMarket Pasta 
· 1 κούπα Αγνόλαδο
· 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 1 ποτήρι χυμό ντομάτας
· 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
· 1 φρέσκια κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια 
· λίγη φρέσκια ρίγανη 
· λίγο φρέσκο βασιλικό 
· 200g ημίσκληρο τυρί 
· 5-6 ντοματίνια στη μέση
· λίγη ζάχαρη
· αλάτι- πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Βράζουμε τις πένες σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. 
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει και προσθέτουμε το σκόρδο, την πιπεριά και το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Ρίχνουμε τα ντοματίνια, τη ζάχαρη με τη ρίγανη, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για επιπλέον 5-10 λεπτά μέχρι να δέσει. 

Παράλληλα σε άλλο σκεύος σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το λουκάνικο το οποίο έχουμε κόψει σε χοντρές φέτες, για 5 λεπτά. 
Στη συνέχεια μεταφέρουμε τα λουκάνικα στη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε πιατέλα τις πένες από πάνω τη σάλτσα με τα λουκάνικα και διακοσμούμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Πασπαλίζουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat