— Συστατικά —

3-4 λουκάνικα μοσχαρίσια σε ροδέλες
1 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
3-4 σκελίδες σκόρδο
6-8 πολύχρωμες πιπεριές χοντροκομμένες
4 ώριμες τομάτες τριμμένες
1 κ.γ. ρίγανη
Αλάτι-πιπέρι
 

— Εκτέλεση —

Σε βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το Αγνόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο. 
Μόλις γυαλίσουν τα λαχανικά, ρίχνουμε την τριμμένη τομάτα. 
Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό για να βράσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και αφού πάρει το φαγητό μια βράση, ρίχνουμε τα κομμένα λουκάνικα. Βράζουμε για 10 λεπτά. 
Μόλις δέσει η σάλτσα μας, προσθέτουμε τη ρίγανη και τριμμένη φέτα (προαιρετικά).