ΛΟΥΚΑΝΙΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

— Συστατικά —

 
  • 1 συσκευασία Λουκάνικο πρόβειο Αγνοmarket-meat
  • 4 ώριμες ντομάτες στον τρίφτη
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • Λίγο άνηθο
  • Λίγο Αγνόλαδο
  • Μισό ποτήρι νερό
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • Αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Ρίχνουμε λίγο λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα λουκάνικά μας. Αφαιρούμε τα λουκάνικα και στο ίδιο λάδι προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι για να σωταριστεί ελαφρά. Ρίχνουμε στη συνέχεια το καρότο, τις ντομάτες μας, το νερό και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε για 20 λεπτά περίπου τη σάλτσα μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε σε πιάτο τη σάλτσα με τα λουκάνικα.
Εντυπωσιάστε με ψημένες μπρουσκέτες, αλειμμένες με λίγο κατίκι, σάλτσα και ροδέλες κρεμμυδιού. Ντεκοράρετε με άνηθο ή μαϊντανό.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat