— Συστατικά —

· 1kg λουκάνικα Μυκόνου σε φέτες
· 1 πακέτο κοντά ζυμαρικά ΑγνοMarket Pasta 
· 2κ.σ. Αγνόλαδο 
· 1/2 φλ. τσαγιού ροζέ κρασί ΑγνοMarket Wine
· 10 τοματίνια κομμένα στη μέση
· λίγο μαϊντανό για πασπάλισμα 
· 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
· 100g παρμεζάνα τριμμένη
· 1/3 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 

— Εκτέλεση —

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε λίγο στην άκρη. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το λουκάνικο. Προσθέτουμε τα τοματίνια και το σκόρδο και ανακατεύουμε για να ανακατευτούν τα αρώματα και οι γεύσεις. 

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το εξατμιστεί το αλκοόλ. Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν για περίπου 7-8 λεπτά. 
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα. 
Πασπαλίζουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα και μαϊντανό.  

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat