ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

— Συστατικά —

1 συσκευασία λουκάνικα Αγνοmarket meat

500g πένες

 

Για τη σάλτσα:

1/3 φλ. Αγνόλαδο

2 πολύχρωμες πιπεριές σε ροδέλες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος

10 ελιές σε ροδέλες

4 ώριμες ντομάτες τριμμένες ή εναλλακτικά 1 συσκευασία ντοματοπολτός

Αλάτι-πιπέρι

1 πρέζα ζάχαρη

— Εκτέλεση —

Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε λίγο τα λουκάνικα. Αποσύρουμε.

Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές μέχρι να γυαλίσουν.

Προσθέτουμε τον τοματοπολτό και όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το μαϊντανό) μαζί με 1 φλ. νερό και βράζουμε περίπου για 15 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λουκάνικα, το μαϊντανό και βράζουμε για 10-15 λεπτά.

Παράλληλα βράζουμε τις πένες και μόλις είναι έτοιμες τις ενώνουμε με τη σάλτσα.