— Συστατικά —

· 4 λουκάνικα χωριάτικα σε ροδέλες 
· 1 πακέτο κριθαράκι ΑγνοMarket Pasta 
· 2κ.σ.  Αγνόλαδο 
· 1 μπρόκολο κομμένο σε κομμάτια
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· αλάτι
· πιπέρι
· 400g γραβιέρα

— Εκτέλεση —

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς το λουκάνικο. 
Βράζουμε το κριθαράκι φροντίζοντας να κρατάει. Το ίδιο κάνουμε και με τα κομμάτια του μπρόκολου. 

Σε πυρέξ, βάζουμε το κριθαράκι, το λουκάνικο, το μπρόκολο, ρίχνουμε 1/2 κούπα νερό και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο να μαγειρευτεί στους 180°C, για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την τριμμένη γραβιέρα, ανακατεύουμε να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat