— Συστατικά —

· 2 λουκάνικα τύπου Μυκόνου 
· 1/4 γλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1/2 φλ. τσαγιού λευκό κρασί ΑγνοMarket Wine 
· 1 πακέτο λιγκουίνι
· 1 κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο 
· 1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι 
· 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 
· 10-15 μανιτάρια φρέσκα σε φέτες

— Εκτέλεση —

Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά.

Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί. Παράλληλα έχουμε βράσει και τα ζυμαρικά τα οποία ρίχνουμε στο τηγάνι για να ανακατευτούν με τα λουκάνικα και τα μανιτάρια. 
Σερβίρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με τα φρέσκα μυρωδικά   
 
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat