— Συστατικά —

2 χωριάτικα λουκάνικα 
1 ½ φλιτζάνι κριθαράκι  Αγνοmarket Pasta
4κ.σ.  Αγνόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 μπρόκολο (μόνο τα μπουκετάκια)
1/3 φλ. τσαγιού γάλα
1 ½ φλ. τσαγιού Cheddar (τριμμένο)
Αλάτι- πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.  Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα προσθέτουμε τα μπουκετάκια του μπρόκολου στην κατσαρόλα να βράσουν. Αφαιρούμε το μπρόκολο από την κατσαρόλα, σουρώνουμε το κριθαράκι και αφήνουμε στην άκρη. 

Κόβουμε το λουκάνικο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει. Ρίχνουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να βγουν τα αρώματα. Μόλις το λουκάνικο πάρει λίγο χρώμα, προσθέτουμε το κριθαράκι και το μπρόκολο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το γάλα και το τυρί.  Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι, αφήνουμε για 2 λεπτά να δέσει το φαγητό και σερβίρουμε.