— Συστατικά —

· 1-2 λουκάνικα χωριάτικα σε φέτες 
· 2 φιλέτα στήθους κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
· 1/4φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 ξερό κρεμμύδι σε φέτες
· 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
· 6-7 μικρά μανιτάρια ολόκληρα
· 3 γλυκές πιπεριές σε κύβους 
· 7-8 τοματίνια ολόκληρα
· 200ml κρέμα γάλακτος
· λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό 
· αλάτι-πιπέρι  

— Εκτέλεση —

Ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κοτόπουλο και σοτάρουμε για μερικά λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα το κρέας. Ρίχνουμε και τις φέτες από το λουκάνικο και μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά ακόμα μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα και το λουκάνικο.

Αποσύρουμε σε μια πιατέλα και αφήνουμε το κρέας να κρυώσει. 

Στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για λίγο. Ρίχνουμε το σκόρδο και μετά από 2 λεπτά τα τοματίνια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. 

Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα λαχανικά και να δημιουργήσουν μια σάλτσα. Προσθέτουμε το λουκάνικο και ανακατεύουμε. 

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με την ιταλική σάλτσα και πασπαλίζουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat