
— Συστατικά —
1 λουκάνικο μοσχαρίσιο με μυρωδικά σε φέτες
Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ½ φλ. μανιτάρια σε φέτες
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 πατάτες σε κυβάκια
6 μεγάλα αυγά
¼ φλ. γάλα
2 κ.σ. βούτυρο
αλάτι - πιπέρι
Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ½ φλ. μανιτάρια σε φέτες
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 πατάτες σε κυβάκια
6 μεγάλα αυγά
¼ φλ. γάλα
2 κ.σ. βούτυρο
αλάτι - πιπέρι
— Εκτέλεση —
Βράζουμε τις πατάτες και τις στραγγίζουμε. Στο ίδιο σκεύος λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε τα λουκάνικα, ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν και αφαιρούμε σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τις πιπεριές και τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ύστερα, προσθέτουμε τα λουκάνικα και τις πατάτες και ανακατέβουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε το μείγμα στο τηγάνι με τα λουκάνικα και τα λαχανικά και μαγειρεύουμε για περίπου 1 λεπτό, ανακατεύοντας κάθε τόσο μέχρι τα αυγά να ψηθούν, αλλά να παραμένουν κρεμώδη.