— Συστατικά —

· 2 χωριάτικα λουκάνικα σε φέτες
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1kg αρακά (κατεψυγμένο)
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
· 1 ποτήρι του νερού χυμός ντομάτας
· 2 μεγάλα καρότα σε φέτες
· 1/2 κούπα νερό
· αλάτι - πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρότα, το λουκάνικο και τσιγαρίζουμε τα υλικά για 2 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. 

Ρίχνουμε το σκόρδο, τον αρακά και τον χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε ανάλογα με τα γούστα μας, προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα. 
Συνοδεύουμε με φέτα και κρασί ροζέ ΑγνοMarket Wine 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat