
— Συστατικά —
- 2kg τηγανιά κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα Αγνοmarket-meat
- 1kg ζυμαρικά
- Λίγο μπρόκολο
- 200gr τυρί τριμένο
- Προαιρετικά λωρίδες λιαστής ντομάτας.
— Εκτέλεση —
Ρίχνουμε την τηγανιά στο τηγάνι, χωρίς λάδι και την ψήνουμε μαζί με τη σάλτσα της για 10 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια αφού έχουμε βράσει τα φιογκάκια σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε σε μεγάλη πιατέλα. Το ίδιο κάνουμε και για το μπρόκολο (εναλλακτικά μαγειρεύουμε και στον ατμό). Προσθέτουμε την τηγανιά κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα Αγνοmarket-meat στην πιατέλα το τριμμένο τυρί και προαιρετικά ντεκοράρουμε με extra λωρίδες λιαστής ντομάτας. Σερβίρουμε με κρασί της αρεσκείας μας.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat