— Συστατικά —

6-8 κοπανάκια κοτόπουλου
2 αυγά ελαφριά χτυπημένα
½ - 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη 
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ φλ. δημητριακά καλαμποκιού τριμμένα
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα
Αλάτι – πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
 

— Εκτέλεση —

Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα κοπανάκια σε απορροφητικό χαρτί.
Βάζουμε σε διαφορετικά μπολ τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι και τη φρυγανιά στην οποία έχουμε ανακατέψει καλά τα δημητριακά, το σκόρδο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. 
Παίρνουμε ένα-ένα τα κοπανάκια και τα περνάμε διαδοχικά (και από τις 2 πλευρές) από το αλεύρι, το αυγό και τη φρυγανιά. 
Σε βαθύ τηγάνι, βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει και τηγανίζουμε για 15-20 λεπτά μέχρι τα κοπανάκια μας να ψηθούν εσωτερικά και να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα απ΄ έξω. 
Εναλλακτικά, μπορούμε να ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170ο C, σε αντικολλητικό χαρτί μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. 
Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες και σος γιαουρτιού!