ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΕΛΙ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

— Συστατικά —
1kg κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε λωρίδες
½ φλ. Αγνόλαδο
3 πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε στικ
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
1 φλ. του καφέ κρασί λευκό
Αλάτι-πιπέρι
Σουσάμι για πασπάλισμα
— Εκτέλεση —
Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι (ή wok) ζεσταίνουμε το Αγνόλαδο και σοτάρουμε διαδοχικά το κοτόπουλο. Αποσύρουμε σε πιατέλα και συνεχίζουμε με τα λαχανικά μέχρι να γυαλίσουν.
Ξαναρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε ½ φλ. νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει το μέλι και τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαγειρευτεί το φαγητό και να δέσει η σάλτσα.
Αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με σουσάμι και με λίγες ροδέλες από το πράσινο μέρος των κρεμμυδιών.
Σερβίρουμε με ένα αρωματικό ρύζι.