ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΜΠΕΪΚΟΝ

— Συστατικά —

  • 1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου φιλέτο
  • 500g πένες
  • 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
  • 250g τριμμένη γραβιέρα
  • 250g τριμμένο ρεγκάτο
  • 250g μπέικον
  • 4 αυγά
  • Λίγο Αγνόλαδο για το άλειμμα του ταψιού
  • Λίγη φρυγανιά τριμμένη για το πασπάλισμα του ταψιού

— Εκτέλεση —

Βράζουμε το φιλέτο κοτόπουλο για 30 λεπτά σε άφθονο νερό, έχοντας προσθέσει αλάτι και λίγο πιπέρι. Παράλληλα βράζουμε και τις πέννες. Στη συνέχεια αλείφουμε με το λάδι μας καλά ένα πυρέξ ή ένα ταψάκι, πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με  τριμμένη φρυγανιά και ρίχνουμε τις πένες, το ψιλοκομμένο μπέικον, τα τριμμένα τυριά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύοντας συνεχώς.

Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο, το ρίχνουμε στο ταψί, περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.

Ανακατεύουμε ελαφρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.
 
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat