— Συστατικά —

· 4 σνίτσελ κοτόπουλου παναρισμένα 
· 1/2 κούπα Αγνόλαδο 
· 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
· 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 
· 2 ντομάτες φρέσκιες στο τρίφτη 
· Λίγα φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
· 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο 
· 200g παρμεζάνα τριμμένη
· 200g μοτσαρέλα τριμμένη 
· φρεσκοτριμμένο πιπέρι 
· αλάτι 
· ηλιέλαιο για τηγάνισμα 

— Εκτέλεση —

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το Αγνόλαδο και σοτάρουμε ελάχιστα το σκόρδο. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια και τη φρέσκια ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει για περίπου μισή ώρα και λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά και ελάχιστη ζάχαρη για να γλυκάνει. 

Παράλληλα  τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε μπόλικο ηλιέλαιο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί. 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.  Βάζουμε σε ένα ταψί τα σνίτσελ, από πάνω λίγη σάλτσα ντομάτας στο καθένα και τέλος τα τριμμένα τυριά. Τα βάζουμε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά μέχρι να λιώσουν. 
Σερβίρουμε με δροσερή σαλάτα 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat