
— Συστατικά —
- 6-8 ροπαλάκια γαλοπούλας
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλιτζάνι μέλι
- χυμός από 4 λάιμ
- 2 κ.σ. πάπρικα γλυκά σε σκόνη
- αλάτι και πιπέρι
- Λίγο Αγνόλαδο
- Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
— Εκτέλεση —
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μέλι, το λάδι, το χυμό λάιμ και την πάπρικα και μαρινάρουμε μέσα τα ροπαλάκια μας, αφού πρώτα τα έχουμε αλατοπιπερώσει. Στη συνέχεια, τα αραδιάζουμε μέσα σε ένα πυρέξ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 190 βαθμούς, για 1 ώρα περίπου (στο μισάωρο τα γυρίζουμε για πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά).
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι, πατάτες τηγανητές ή πουρέ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι, πατάτες τηγανητές ή πουρέ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat