— Συστατικά —

  • 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 6 πίτες για σουβλάκια Αγνοmarket Pita Bread
  • 100ml σάλτσα για Πίτσα Cook at Home 
  • 100ml σάλτσα BBQ 
  • 400g τυρί Μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • λίγο φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό 

— Εκτέλεση —

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου με τη μισή ποσότητα σάλτσας  σάλτσα BBQ. 

Σε κάθε πίτα απλώνουμε λίγη σάλτσα για πίτσα, βάζουμε λίγη τριμμένη μοτσαρέλα, στη συνέχεια λίγο κοτόπουλο, λίγη BBQ, ξανά λίγο τυρί και τέλος τις φέτες κρεμμυδιού.

Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνουμε τις πιτσούλες για περίπου μισή ώρα στους 150°C. Αφού ψηθούν και πάρουν ένα ωραίο χρώμα τις βγάζουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα. Πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό. 

Συνοδεύουμε με κρύα μπύρα!