ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

— Συστατικά —

  • 8 μπουτάκια κοτόπουλου
  • 4-5 κουταλιές απαλή μουστάρδα
  • 4-5 κουταλιές μέλι
  • Μισή κούπα Αγνόλαδο
  • 2 ποτήρια νερό
  • Λίγο θυμάρι
  • Αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Βάζουμε τα μπουτάκια σε μια φαρδιά κατσαρόλα και τα θωρακίζουμε με το αγνόλαδο. Διαλύουμε τη μουστάρδα και το μέλι σε λίγο νερό, τα περιχύνουμε, ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. 10 λεπτά πριν τα βγάλουμε από τη φωτιά, δένουμε τη σάλτσα με μια κουταλιά κορν φλάουρ, διαλυμένο σε λίγο νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε απαλά για 2 - 3 λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι,
 
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat