ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

— Συστατικά —

  • 4 μπουτάκια γαλοπούλας
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 4 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • 5-6 μικρές ντομάτες ώριμες
  • 2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
  • Λίγο θυμάρι
  • Λίγο ξύδι
  • Λίγο μέλι
  • αλάτι και πιπέρι

— Εκτέλεση —

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα μπούτια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το λάδι. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε λίγο θυμάρι.

Στη συνέχεια, σε ξεχωριστό σκεύος, μαρινάρουμε τις ντομάτες μας με λαδάκι, ξύδι, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και λίγο μέλι.
Αφού μαρινάρουμε καλά, τοποθετούμε τα υλικά το ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
Φροντίστε να καλύψετε το ταψί με αλουμινόχαρτο προκειμένου να μην στεγνώσουν. Ξεσκεπάζουμε μίση ώρα πριν το τέλος και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν τα υλικά.
 
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat