
— Συστατικά —
- 6-8 μπουτάκια κοτόπουλου
- 1/2 φλιτζάνι αγνόλαδο
- 2 ξερά κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κουτάκι μπύρας
- 4-5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.σ. ξερό
- αλάτι και πιπέρι
— Εκτέλεση —
Σε ένα ταψί ρίχνουμε τα κρεμμύδια και από πάνω τοποθετούμε τα μπουτάκια αφού τα έχουμε πλύνει και αλατοπιπερώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μπύρα, τη μουστάρδα, το λάδι, το θυμάρι και περιχύνουμε τα μπουτάκια.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 200-250°C για 45' περίπου, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και να ψηθεί το κρέας.
Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή με ρύζι!
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat
Ψήνουμε στο φούρνο στους 200-250°C για 45' περίπου, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και να ψηθεί το κρέας.
Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή με ρύζι!
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat