
— Συστατικά —
6-8 μπουτάκια κοτόπουλου
1/2 φλ. λευκό κρασί
1/2 φλ. αγνόλαδο
1/2 φλ. μουστάρδα
Αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Λίγο κάρυ για γεύση και χρώμα
Ξύσμα ενός λεμονιού
Λίγο θυμάρι
Ένα ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλ. νερό
— Εκτέλεση —
Σε αντικολλητικό τηγάνι θωρακίζουμε τα μπουτάκια για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και σβήνουμε με το κρασί. Έπειτα προσθέτουμε το νερό που μέσα σε αυτό έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα, το αγνόλαδο και τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρεύουμε για μία ώρα περίπου. Μόλις δέσει η σάλτσα σερβίρουμε με ριζάκι ή τηγανιτές πατατούλες.
Συνοδεύουμε με κρασί της αρεσκείας μας!
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat