— Συστατικά —

  • 4 φιλέτα γαλοπούλας
  • 100g γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλιά πάπρικα
  • 2 κουταλάκια ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μισή κούπα φρυγανιά αλεσμένη
  • Μισή κούπα νιφάδες βρώμης
  • Λίγο Αγνόλαδο (για την επάλειψη)

— Εκτέλεση —

Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τα φιλέτα της γαλοπούλας, το γιαούρτι, την πάπρικα, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και μαρινάρουμε για 30 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Έπειτα πασπαλίζουμε τα φιλέτα με τη φρυγανιά και τις νιφάδες βρώμης, τα λαδώνουμε ελαφρώς για να μη στεγνώσουν και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Ψήνουμε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο (στους 180 βαθμούς) και φροντίζουμε να τα γυρίσουμε στη μέση περίπου του χρόνου (γύρω στα 10-15 λεπτά). Συνοδεύουμε το πιάτο με πράσινη σαλάτα.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat