— Συστατικά —

  • 8-10 λουκάνικα κοτόπουλου Αγνοmarket-meat
  • ¼ της κούπας Αγνόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. πάστα ντομάτας
  • 3 ντομάτες τριμμένες
  • Λίγο αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1 πακέτο βίδες
  • 1 κούπα τυρί φέτα θρυμματισμένη
  • ¼ της κούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κούπα μοτσαρέλα τριμμένη 

— Εκτέλεση —

Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 4 λεπτά).
Στη συνέχεια κόβουμε το λουκάνικο σε κομματάκια και τα σωτάρουμε. Αποσύρουμε τα λουκάνικα αφού έχουν τηγανιστεί και έπειτα προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, την πάστα, το αλάτι τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε για περίπου για 10 λεπτά. Ένα λεπτό πριν σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε τα λουκάνικα και ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά μαζί.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου (βράζουμε για 7-10 λεπτά). Τα στραγγίζουμε και ύστερα τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Αλείφουμε με λάδι ένα μεγάλο πυρέξ. Ρίχνουμε μέσα το μισό από το μείγμα ζυμαρικών. Πασπαλίζουμε με τυρί φέτα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα μακαρόνια, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και στη συνέχεια πασπαλίζουμε από πάνω με μοτσαρέλα.
Ψήνουμε τα μακαρόνια για 30 λεπτά στο φούρνο στους 180°C. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά.
Απολαύστε τα με κρασί της αρεσκείας σας!

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat