ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

— Συστατικά —

  • 1 κοτόπουλο τεμαχισμένο
  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κ.σ. μουστάρδας
  • 1 κ.γ. lemon pepper
  • Χυμό από 1 λεμόνι

— Εκτέλεση —

Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας και σωτάρουμε και τσιγαρίζουμε καλά τα κομμάτια του κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές. Βάζουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί ελαφρώς μαζί με το κοτόπουλο και στη συνέχεια, αφού προσθέσουμε νεράκι, το αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα περίπου. Αφού εξατμιστεί το περισσότερο νεράκι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη μουστάρδα μας για να δημιουργήσουμε μια ωραία σάλτσα. Συνεχίζουμε το βρασμό για μισή ωρίτσα περίπου, σβήνουμε με το λεμόνι και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Αν έχει μείνει αρκετό νεράκι στην κατσαρόλα, προσθέστε λίγο corn flour (σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό, διαλύουμε μια κουταλιά του γλυκού corn flour και ανακατεύουμε απαλά για να ομογενοποιηθεί).

Σερβίρουμε με ταλιατέλες και ντεκοράρουμε με lemon pepper.
 
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat