ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

— Συστατικά —
4 μπούτια κοτόπουλου ή ένα ολόκληρο κοτόπουλο
400 γρ. φρέσκια ντομάτα ή ένα κουτί ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
5-6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
400 γρ. φρέσκια ντομάτα ή ένα κουτί ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
5-6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
— Εκτέλεση —
Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε πολύ καλά και στη συνέχεια προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου. Έπειτα, αλείφουμε με λάδι ένα μικρό ταψάκι και τοποθετούμε μέσα το κοτόπουλό μας. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε και την ξερή ρίγανη και στο τέλος ρίχνουμε τη ντομάτα. Τοποθετούμε διάσπαρτα στο ταψί και τη φρέσκια ρίγανη. Ψήνουμε στη θέση 2 του φούρνου για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Αν χρειαστεί στην πορεία του ψησίματος νερό προσθέστε λίγο ζεστό νερό από το βραστήρα. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερο ταψί και να προσθέσετε πατάτες.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat