— Συστατικά —

4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο (ή και φιλέτο μπούτι)
6 κ.σ. Αγνόλαδο
3 τομάτες κομμένες σε κύβους
3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες (ή και κίτρινες/πορτοκαλί)
1 ποτήρι κρασιού κρασί λευκό ή κόκκινο
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1-2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
 Αλάτι – πιπέρι

— Εκτέλεση —

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές και τα λαχανικά σε φέτες.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το αγνόλαδο, ρίχνουμε τις μπουκιές κοτόπουλου και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν.
Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι, ρίχνουμε τα λαχανικά και σοτάρουμε.  
Στη συνέχεια, προσθέτουμε πάλι το κοτόπουλο και σβήνουμε το μείγμα με το κρασί.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, ρίχνουμε λίγο χλιαρό νερό και αφήνουμε το κοτόπουλο να βράσει και να δέσει η σάλτσα.