ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ TERIYAKI

— Συστατικά —
1kg τηγανιά κοτόπουλο teriyaki Αγνοmarket meat
3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
10 μανιτάρια λευκά κομμένα στα τέσσερα
Λίγο ηλιέλαιο
1 κ.σ. σουσάμι (προαιρετικά)
— Εκτέλεση —
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο και σοτάρουμε τα λαχανικά.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο teriyaki και βράζουμε για 40-45 λεπτά το φαγητό μας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και extra σουσάμι προαιρετικά.