ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ TERIYAKI

— Συστατικά —

1kg τηγανιά κοτόπουλο teriyaki Αγνοmarket meat

3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια

10 μανιτάρια λευκά κομμένα στα τέσσερα

Λίγο ηλιέλαιο

1 κ.σ. σουσάμι (προαιρετικά)

— Εκτέλεση —

Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο και σοτάρουμε τα λαχανικά.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο teriyaki και βράζουμε για 40-45 λεπτά το φαγητό μας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό.

Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και extra σουσάμι προαιρετικά.