— Συστατικά —

· 1,5kg κοτόπουλο 
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί ΑγνοMarket Wine 
· 1 λεμόνι σε φέτες
· αλάτι-πιπέρι

Για τη γέμιση

· 300g λουκάνικο χωριάτικο σε μικρούς κύβους 
· 3κ.σ. Αγνόλαδο
· 1/2φλ. τσαγιού κους κους ΑγνοMarket Pasta
· 2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες
· 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
· 100g κασέρι τριμμένο 

— Εκτέλεση —

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το λουκάνικο για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το κους κους, σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο  και τα φύλλα φρέσκου θυμαριού.

Ρίχνουμε λίγο νερό, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 2-3 λεπτά να μαλακώσει το κους κους 
Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε, γεμίζουμε προσεκτικά το κοτόπουλο και προσθέτουμε το λεμόνι με το τυρί.

Δένουμε τα πόδια μεταξύ τους με λίγο σπάγκο για να μην φύγει η γέμιση περιχύνουμε με το λάδι και το κρασί. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 1 1/2 ώρα στους 180°C.

Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat