
— Συστατικά —
- 1 κοκκόρι Αγνοmarket-meat, κομμένο σε κομμάτια
- 1 kg κρεμμυδάκια μικρά
- 500g μανιτάρια
- 2 ώριμες ντομάτες
- 2 δαφνόφυλλα
- Λίγο θυμάρι
- Λίγο γαρύφαλλο 1 κούπα κόκκινο κρασί
- 1 ποτηράκι νερό
- Λίγη ζάχαρη
- Αλάτι - πιπέρι
— Εκτέλεση —
Σοτάρουμε τις μερίδες του κόκκορα και σβήνουμε με το κρασί. Τρίβουμε τις ντομάτες και τις προσθέτουμε στο κοτόπουλο και στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό, τα μυρωδικά, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε το κρέας για 2 ώρες περίπου.
Παράλληλα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα κρεμμύδια και στη συνέχεια τα μανιτάρια και μόλις καραμελώσουν, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, αφού πρώτα έχουμε βγάλει το κρέας. Ομογενοποιούμε το μίγμα με τα υλικά και το σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα μαζί με τα κομμάτια του κρέατος.
Συνοδεύουμε ιδανικά με χυλοπίτες, μακαρόνια, πουρέ πατάτας ή σελινόριζας.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας
περιμένουμε και στο
Παράλληλα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα κρεμμύδια και στη συνέχεια τα μανιτάρια και μόλις καραμελώσουν, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, αφού πρώτα έχουμε βγάλει το κρέας. Ομογενοποιούμε το μίγμα με τα υλικά και το σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα μαζί με τα κομμάτια του κρέατος.
Συνοδεύουμε ιδανικά με χυλοπίτες, μακαρόνια, πουρέ πατάτας ή σελινόριζας.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας
περιμένουμε και στο