— Συστατικά —

1kg κοτόπουλο φιλέτο (κομμένο σε μεγάλους κύβους ή λωρίδες) 
1 συσκευασία γλυκόξινη σάλτσα COOK at HOME SWEET CHILI THAI 270g
3 πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε λωρίδες
½ φλ. καλαμπόκι
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο σε λωρίδες
2-3 σκελίδες σκόρδο
3 κ.σ. Αγνόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε διαδοχικά το κοτόπουλο. Αποσύρουμε σε πιατέλα και συνεχίζουμε με τα λαχανικά μέχρι να γυαλίσουν.
Ξαναρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο, αν δεν έχει υγρά προσθέτουμε λίγο νερό, και βράζουμε για 30 λεπτά. 
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σάλτσα COOK at HOME και συνεχίζουμε για 10 περίπου λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. 
Σερβίρουμε με ένα αρωματικό ρύζι.