— Συστατικά —

3-4 ροπαλάκια γαλοπούλας 
1/2 κούπα Αγνόλαδο
3κ.σ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κεφάλι σκόρδο (κομμένο στη μέση)
1/2 kg πατάτες baby
3-4 καρότα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
4-5 πιπεριές Φλωρίνης
2-3 πιπεριές καυτερές (προαιρετικά) 
1/2φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 
1/2κ.γ θυμάρι ξερό
1/2κ.γ. δεντρολίβανο 

— Εκτέλεση —

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε βούτυρο με τα μυρωδικά και προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι. Αλατίζουμε τα ροπαλάκια γαλοπούλας και τα αλείφουμε με το βούτυρο, ρίχνουμε και το κρασί. Τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες. 

Παίρνουμε ένα μεγάλο πυρέξ και βάζουμε εκεί τις πατάτες baby, ολόκληρες ή κομμένες στη μέση, τα καρότα, το σκόρδο. Βάζουμε και τα ροπαλάκια γαλοπούλας, περιχύνουμε με το λάδι, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 2 ώρες. 

Μισή ώρα πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο, ξεσκεπάζουμε και βάζουμε και τις πιπεριές στο φαγητό μας  να ψηθούν.