— Συστατικά —

  • 6 φιλέτα κοτόπουλο
  • 3 ώριμες τομάτες σε κύβους
  • Μισή κούπα Αγνόλαδο
  • Μισή κούπα νερό
  • 1 κούπα κρασί λευκό
  • 30γρ. τυρί φέτα Άργους
  • 1 κρεμμύδι ωμό, σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • λίγο μαϊντανό

— Εκτέλεση —

Πλένετε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα σοτάρετε ελαφρώς σε αντικολλητικό τηγάνι. Στη συνέχεια τα βγάζετε από το σκεύος και προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ξαναβάζετε τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι και τα σβήνετε με το κρασί. Έπειτα προσθέτετε τις τομάτες και να είναι απαραίτητο μισή κούπα νερό.. Σε αυτό το σημείο ρίχνετε τα μπαχαρικά που επιθυμείτε. Αφήνετε το φαγητό να βράσει για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτετε το τυρί και τον μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat