
— Συστατικά —
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
1/2 φλ. Αγνόλαδο
2 φλ. κρέμα γάλακτος
1/2 φλ. νερό
Αλάτι & πιπέρι
— Εκτέλεση —
Ζεστάνουμε σε μέτρια φωτιά το αγνόλαδο και σοτάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Προσθέτουμε το νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Στην συνέχεια περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος πάνω από το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για ακόμα 5 λεπτά, ανακατεύοντας προσεκτικά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.