— Συστατικά —

4 φιλέτα κοτόπουλου στήθος ή μπούτι
(ανοιγμένα και χτυπημένα έτοιμα για γέμιση)
16 φέτες τυρί κίτρινο 
16 φέτες ζαμπόν 
Αλάτι-πιπέρι

Για το πανάρισμα
2 αυγά 
1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλ. φρυγανιά τριμμένη 
 

— Εκτέλεση —

Τοποθετούμε τα φιλέτα στον πάγκο, τα αλατοπιπερώνουμε και τοποθετούμε εναλλάξ και διαδοχικά το τυρί και το ζαμπόν (4 φέτες στο κάθε φιλέτο). Κλείνουμε σε ρολό και ασφαλίζουμε με οδοντογλυφίδες. 
Σε 3 πλατιά μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, τα αυγά (χτυπημένα) και τη φρυγανιά.
Πρώτα, περνάμε το ρολό από το αλεύρι και τινάζουμε καλά. Στη συνέχεια, βουτάμε το αλευρωμένο ρολό στο μπολ με τα χτυπημένα αυγά και στραγγίζουμε καλά.Τέλος, το περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά. 
Τοποθετούμε τα ρολά μας σε ταψάκι πάνω σε λαδόκολλα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180C μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να πάρουν ωραίο χρώμα.