— Συστατικά —

1kg κοτομπουκιές
1 συσκευασία ψωμάκια για burger ΑγνοMarket Bread
1 αγγούρι σε λεπτές φέτες
1 ντομάτα σε φέτες
1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες
Μερικά φύλλα μαρουλιού
10 φέτες τυρί σε φέτες (Gouda ή Cheddar) 
Λίγη μουστάρδα
Λίγη μαγιονέζα

— Εκτέλεση —

Σε καυτό λάδι τηγανίζουμε τις κοτομπουκιές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. 
Μόλις είναι έτοιμες αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί. 

Φρυγανίζουμε λίγο τα ψωμάκια, μόνο από τη μέσα πλευρά. Αλείφουμε το ένα ψωμάκι με λίγη μουστάρδα και το κάτω ψωμάκι με λίγη μαγιονέζα. 

Στη συνέχεια βάζουμε μια φέτα τυριού, μερικές φέτες αγγουριού και 1 φέτα ντομάτας. 
Τοποθετούμε και τις κοτομπουκιές και το burger είναι έτοιμο. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat