— Συστατικά —

· 3-4 kg κατσικάκι 
· 1 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 φλ. τσαγιού ημίγλυκο ροζέ κρασί ΈΔΑΝΟΣ
· 1 κλωναράκι δεντρολίβανο
· 2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
· 1κ.σ. μουστάρδα
· χυμό από 2 λεμόνια
· 1kg πατάτες κομμένες σε τέταρτα
· 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
· αλάτι - πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Ανακατεύουμε το λάδι με το δεντρολίβανο, τη ρίγανη, το λεμόνι και τη μουστάρδα. Χαράζουμε το κρέας με ένα κοφτερό μαχαίρι, βάζουμε το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί ή γάστρα. Το περιχύνουμε με το μείγμα και κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ με τα χέρια να πάει παντού.

Προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 2 1/2 ώρες.
Συνοδεύουμε με τζατζίκι και δροσερή σαλάτα πράσινη.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat