— Συστατικά —

3κg αρνάκι μπούτι 
1 κούπα Αγνόλαδο
3κ.σ Καρύκευμα για Αρνάκι Cook at Home
1kg πατάτες baby κομμένες στη μέση
2 κλωναράκια δεντρολίβανο
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο στη μέση

— Εκτέλεση —

Αναμιγνύουμε το λάδι με το καρύκευμα για αρνάκι. Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και περιχύνουμε με το μίγμα μας το κρέας. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για τουλάχιστον 3 ώρες. 

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις πατάτες στο ταψί και τις καρυκεύουμε και αυτές με λίγο λιγότερο από 1κ.σ. καρύκευμα και τις ανακατεύουμε με τα χέρια να πάει παντού. 

Βάζουμε στο ταψί το σκόρδο και τα κλωναράκια από το δεντρολίβανο και λίγο νερό. Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες στους 180°C. Στη συνέχεια ξεσκεπάζουμε το φαγητό μας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον μισή ώρα να πάρει χρώμα.