— Συστατικά —

1 Αρνίσια συκωταριά (πλυμένη καλά και κομμένη σε μικρά κομμάτια) 
1/4 κούπα Αγνόλαδο
1/2φλ. τσαγιού λευκό κρασί
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1κ.γ φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι-πιπέρι

— Εκτέλεση —

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο ή μπολ. Αλευρώνουμε πολύ καλά τα κομμάτια της συκωταριάς. Σε ένα μεγάλο σκεύος ζεσταίνουμε καλά το λάδι και ρίχνουμε προσεκτικά τη συκωταριά. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 2 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, το λεμόνι και τα κρεμμυδάκια. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για επιπλέον 3 -4 λεπτά. 
Αποσύρουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τα φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης.