— Συστατικά —

· 2kg γίδα κομμένη σε μερίδες
· 1/2 κούπα Αγνόλαδο
· 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
· 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 1 συσκευασία κονκασέ στο multi
· 2 φύλλα δάφνης 
· 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
· 6 πατάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια  
· 2κ.σ. ντοματοπελτέ
· 2 ξυλαράκια κανέλας
· 4-5  μπαχάρια
· αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεματίζουμε τα κομμάτια της γίδας και ξαφρίζουμε. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και το ξεπλένουμε με λίγο νερό. 

Στην ίδια κατσαρόλα, αφού την ξεπλύνουμε και την σκουπίσουμε καλά, ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις
πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε να γυαλίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, το κρασί, τα μπαχαρικά και τα φύλλα δάφνης. Ανακατεύουμε,  προσθέτουμε τη ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση το φαγητό και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό. 

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε τη γίδα σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 1/2 ώρα.
Σαράντα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα ρίχνουμε και τις πατάτες. Ανακατεύουμε ανά διαστήματα και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat