— Συστατικά —

· 2kg γίδα (χεράκι ή μπουτάκι σε μερίδες)
· 1 κούπα Αγνόλαδο
· 1/2 kg πατάτες μικρές 
· 3 πιπεριές πολύχρωμες (προαιρετικά)
· 2 ντομάτες φρέσκιες σε χοντρά κομμάτια 
· 4 μέτρια κρεμμύδια χοντροκομμένα
· 1 κλωναράκι φασκόμηλο
· 1 κλωναράκι δεντρολίβανο
· 1 κλωναράκι ρίγανη
· 1 πρέζα ξερή ρίγανη
· αλάτι-πιπέρι
· χυμό από 1 λεμόνι
· 200g σκληρό τυρί Δανίας σε ζαράκι
· 2 φύλλα λαδόκολλας και αλουμινόχαρτο
· σπάγκος μαγειρικής 

— Εκτέλεση —

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τα μυρωδικά, το λεμόνι αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το κρέας και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πατάτες, τις πιπεριές και τις ντομάτες.

Πάνω στο αλουμινόχαρτο βάζουμε τα φύλλα της λαδόκολλας. Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ με το κρέας και τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος βάζουμε και τα ζαράκια τυριού. 
Κλείνουμε σε πουγκί ή φάκελο και δένουμε με το σπάγκο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C - 200°C  για 2,5 ώρες περίπου. 

Δεκαπέντε λεπτά πριν ολοκληρώσουμε το ψήσιμο, ανοίγουμε το πουγκί για να πάρει χρώμα το φαγητό. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί ΑγνοMarket Wine.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat