— Συστατικά —

· 2kg γίδα (χεράκι ή μπουτάκι σε μερίδες)
· 1κούπα Αγνόλαδο
· 1/2kg πατάτες  (σε τέταρτα)
· 4 καρότα ( σε χοντρές φέτες)
· 1 ματσάκι σέλινο (μαζί με τα κοτσάνια) χοντροκομμένο
· χυμό από 2 λεμόνια
· αλάτι-πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε τη γίδα με νερό, και αφού πάρει την πρώτη βράση πετάμε το νερό. Προσθέτουμε καθαρό νερό να καλυφτεί το κρέας καλά.  
Προσθέτουμε τα καρότα, τις πατάτες και το σέλινο και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 1 ώρα, προσέχοντας να μην πιει όλο το νερό. 

Χτυπάμε το χυμό λεμονιών με το λάδι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το κρέας. 
Σερβίρουμε ζεστή με φρέσκο ψωμάκι.  

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat