— Συστατικά —

4 αρνίσια κότσια 
6 κουταλιές Αγνόλαδο
6 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
3 ντομάτες τριμμένες ή 1 συσκευασία κονκασέ     
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
300γρ τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.γ. ρίγανη 
Αλάτι - πιπέρι
 

— Εκτέλεση —

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ᵒC. 
Σε μια γάστρα με καπάκι βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από τη φέτα) και ανακατεύουμε καλά ώστε να αναμειχθούν καλά το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό.
Ψήνουμε το κότσι μας για 2 ώρες περίπου με σκεπασμένη γάστρα, γυρίζοντας στο μισό χρόνο τα κότσια από την άλλη πλευρά, και προσθέτουμε νερό αν χρειάζεται.
Μετά από 2 ώρες ψησίματος, προσθέτουμε τη φέτα σε κύβους και ψήνουμε για άλλα 30’. Τα τελευταία 10’ ξεσκεπάζουμε τη γάστρα και αφήνουμε το φαγητό να ροδίσει.