ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

— Συστατικά —

  • Μισό αρνάκι (χέρι ή μπούτι)
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Δεντρολίβανο
  • Μουστάρδα
  • Λάδι
  • Βούτυρο
  • Corn flour

— Εκτέλεση —

Αλείψτε το αρνάκι με το λάδι και το βούτυρο, αλατοπιπερώστε καλά, τυλίξτε το στη λαδόκολλα μαζί με δυο τρία κλαράκια δεντρολίβανο και ψήστε το στη γάστρα, σε σιγανή φωτιά για 3 ώρες περίπου.
 
Για τη σως, συγκεντρώστε σε ένα κατσαρολάκι το ζουμάκι της γάστρας και προσθέστε μια κουταλιά corn flour διαλυμένη σε μισό φλιτζάνι νερό και μια κουταλιά μουστάρδα. Συμπυκνώστε σε σιγανή φωτιά για δύο με τρία λεπτά και ενισχύστε τη γεύση με έξτρα δεντρολίβανο.
 
Σερβίρετε με ψητά λαχανικά και πατατούλες τηγανητές κομμένες σε ροδέλες.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat