ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

— Συστατικά —

  • 1 kg. κιμάς μοσχαρίσιος ανάμεικτος με χοιρινό
  • 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουσκεμένο και στυμμένο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια, τριμμένα στον τρίφτη
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη στον τρίφτη
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 αυγό
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ¼ κ. γλ. κύμινο
  • αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

— Εκτέλεση —

Σε μια λεκανίτσα απλώνουμε τον κιμά και τον περιχύνουμε με λίγο λάδι.
Κάνουμε μια λακκουβίτσα στη μέση και προσθέτουμε το ψωμί, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το αυγό, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά και αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε το μίγμα, να ενωθεί καλά.
 
Έχουμε στο μεταξύ ζεστάνει ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια γυρίζοντάς τα από κάθε πλευρά. Αφήνουμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν (αν θέλουμε).
 
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat