— Συστατικά —

· 1/2kg κιμά μοσχαρίσιο
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1κ.γ. πάπρικα γλυκιά
· 2κ.γ. θυμάρι
· 1κ.γ. κύμινο
· λίγο πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο (προαιρετικά) 

Για τα Tacos

· 8 πίτες ΑγνοMarket Pita Bread 
· 1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 1/2 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
· 1/2φλ. τσαγιού κόκκινα φασόλια
· 2 φρέσκιες πιπεριές σε κύβους 
· 1 μεγάλη τομάτα ψιλοκομμένη
· 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 
· 400g τυρί κίτρινο τριμμένο
· 300g ελληνικό γιαούρτι στραγγιστό

— Εκτέλεση —

Για να φτιάξουμε τον κιμά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ σκεύος και σοτάρουμε τον κιμά. Μόλις ο κιμάς πάρει χρώμα, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο νερό και τον αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 30 λεπτά. 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. 

Στο ίδιο σκεύος ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, τις πιπεριές και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τον κιμά, τα φασόλια,  τη τομάτα και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά ακόμα.  

Βάζουμε λίγη από τη γέμιση σε κάθε πίτα και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί. Ψήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει αυτό. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο ακόμα μαϊντανό και γιαούρτι. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat